PSU mod (Q-TEC)
Larmer din PSU for meget, så er her en guide til hvordan du installere et par low noise blæsere i PSUen, der MANGE penge at spare:

Start med at løsne alle de skruer der er markeret med en rød ring, læg mærke til klistermærket du skal fjerne, det er et garanti mærke, så garantien ryger hvis du forsætter.
Af med skjoldet:
1) Markere det sted hvor blæseren i skjoldet sad forbundet, det er med en 2 pins konnektorer med lidt gummilim over, så det er ikke noget problem at tage den af.
Den anden ring markere den anden konnektore, det er ligesom ovenstående.
Bemærk: På visse modeller kan begge konnektorer side ved "1".
På med en Sunon (det er jo kvalitet ;o)):
Den hvide ring indikere at her er konnektoren på blæseren, den er også en 2 pins konnektor, dog kan man få nogle med 3 pins konnektore, det ændrer ikke ved noget.
Bemærk: Husk at vende blæseren rigtigt, den side med mærkaten er den side luften bliver blæst.
Konnektorerne "close-up":
Den røde pil indikere "+" på konnektoren, den røde ring markere bare den anden konnektor, den kunne også sidde på printet ved siden af den anden.
Find fejlen:
Så er den anden blæser skiftet, men der er en fejl, læg mærke til hvad vej blæseren er vendt - den skal vende den anden vej.
Voila et stk 25-26 dB(A) PSU:
Du kan selvfølgelig indsætte modstande på "+" den røde ledning på blæseren, det sænker omdrejningerne og lydniveauet, 68 Ohm nedsætter dB(A) til 18-20 dB(A), prøv at se hvor meget PSU med det lydniveau du får til under 500 kr. - INGEN -.